Gratis fakturering

Gratis fakturering - Fakturan.nu är ett webbaserat program för fakturering. Det erbjuder gratis fakturering på första nivån. Det enda man behöver göra för att komma igång med enklare, gratis fakturering är att registrera sig för ett gratiskonto.

Fakturan.nu strävar efter enkel och användarvänlig fakturering som vem som helst kan hantera. Vi har medvetet undvikit svåra termer och allt som har med bokföring att göra för att göra programmet så enkelt och användarvänligt som möjligt. Bokföring kommer förmodligen i framtiden erbjudas som en tilläggstjänst istället.

Förutom fakturering innehåller Fakturan.nu även ett produkt-/tjänsteregister, ett kundregister och funktioner för kundhantering såsom att-göra listor, anteckningar och tidrapportering. Tjänsten erbjuds i 3 olika nivåer: Gratis, Silver och Guld. De flesta funktioner finns tillgängliga på samtliga kontonivåer, men i begränsad omfattning på Gratis- och Silvernivå. Guldkunder har dessutom möjligheten att skapa en återkommande fakturamall för enkel fakturering av abonnemangstjänster etc. 

Fakturan.nu har utvecklats för att göra fakturering enklare och billigare. Alltför många små och medelstora företag gör sina fakturor i Word eller Excel. Det är inget fel med det, men vi tycker att vi erbjuder ett bättre alternativ.

Så varför inte registrera ett konto och komma igång med gratis fakturering redan idag?

 

Fakturera i ett klick!

Gratis baskonto

Med vårt baskonto får du alltid skapa 3 fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på en minut. Testa oss redan idag!Testa oss redan idag!

Fakturera i ett klick!

Klicka och skicka

Du kan enkelt skicka dina fakturor som e-post, e-faktura eller vanligt brev med ett klick. Väljer du brev sköter vi utskrift, kuvertering och postning åt dig.

Registrera ditt gratiskonto idag

Vanliga frågor som poppar upp

  • Har ni stöd för flera valutor?

    Ja. Vi har i skrivande stund stöd för 25 valutor.

  • Gör ni backup på databasen?

    Självklart gör vi det. All data backas upp kontinuerligt.

  • Vad finns i programmet mer än fakturor?

    Offerter, kundregister, artikelregister, tidrapportering med mera.

Visa fler frågor
Fakturera i ett klick!
Vid fortsatt användning av webbplatsen godkänner ni vår cookie policy.