Lediga tjänster

Vill du jobba i den tekniska framkanten i ett sammansvetsat utvecklingsteam med en internationell produkt? Vi söker duktiga frontend- och backendutvecklare som är beredda att lära sig och utvecklas snabbt för att möta såväl dagens som morgondagens behov. Vi värdesätter egna initiativ, kvalitetskänsla och produktivitet. Erfarenhet av Ruby on Rails är meriterande. Skicka iväg ett mail med en kort presentation av dig själv till support@imagineit.se

Webbutvecklare

Vi letar alltid efter intressanta människor att addera till vårt team. Brinner du likt oss för att skapa användvänliga verktyg och vill jobba med andra likasinnade i moderna open source-miljöer? Då är vi troligtvis en match!

Ruby on Rails-utvecklare

Vi söker dig som har mer än två års erfarenhet av Ruby on Rails och är passionerad över att skriva snygga och effektiva lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en teamplayer och ser fördelarna med TDD/BDD.

Fakturera i ett klick!
Fakturera i ett klick!

Gratis baskonto

Vi tycker det är schysst att prova på innan man bestämmer sig. Därför är det alltid gratis i början med upp till 3 fakturor i månaden.

Fakturera i ett klick!

Klicka och skicka

Du kan enkelt skicka dina fakturor som antingen e-post eller vanligt brev. Väljer du brev kommer fakturan automatiskt att skickas till Posten som sköter resten.

Registrera ditt gratiskonto idag

Vanliga frågor som poppar upp

  • Har ni PDF-fakturor?

    Ja. Fakturorna finns i 2 format, som html och pdf.

  • Gör ni backup på databasen?

    Självklart gör vi det. Det sker varje natt.

  • Hur registrerar jag mig?

    Klicka på registrera-knappen och följ instruktionerna.

Visa fler frågor
Fakturera i ett klick!
By continuing to use the website you are agreeing to our Cookie policy.