Faktura program

Letar du efter ett faktura program? Fakturan.nu är ett webbaserat faktura program som är helt gratis att använda på första nivån.

Efter att du har skapat ett konto kan du börja lägga upp kunderna i ditt kundregister, och om du vill, även dina produkter och tjänster.

Om ditt företag har en logotyp laddar du enkelt upp det från din dator med ett knapptryck, så läggs den in på dina fakturor. Du anger också vad ditt företag heter, ditt plus- eller bankgironummer, samt annan viktig information som du vill ha med på fakturan.

Fakturorna skickas sedan till dina kunder via e-post eller vanlig post, beroende på vilket dina kunder föredrar. Varje faktura kan du se direkt från programmet och den finns tillgänglig i både pdf- och html-format.

Fördelen med ett webbaserat program är att du alltid har tillgång till allt du behöver för att sköta din fakturering, oavsett var du befinner dig!

Allt som behövs är en dator med internetuppkoppling!

Så varför inte registrera ett konto och komma igång med ett gratis faktura program redan idag?
Fakturera i ett klick!

Gratis baskonto

Med vårt baskonto får du alltid skapa 3 fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på en minut. Testa oss redan idag!Testa oss redan idag!

Fakturera i ett klick!

Klicka och skicka

Du kan enkelt skicka dina fakturor som e-post, e-faktura eller vanligt brev med ett klick. Väljer du brev sköter vi utskrift, kuvertering och postning åt dig.

Registrera ditt gratiskonto idag

Vanliga frågor som poppar upp

  • Har ni stöd för flera valutor?

    Ja. Vi har i skrivande stund stöd för 25 valutor.

  • Gör ni backup på databasen?

    Självklart gör vi det. All data backas upp kontinuerligt.

  • Vad finns i programmet mer än fakturor?

    Offerter, kundregister, artikelregister, tidrapportering med mera.

Visa fler frågor
Fakturera i ett klick!
Vid fortsatt användning av webbplatsen godkänner ni vår cookie policy.